La nostra empresa

Projectes, constructius d'espais naturals
El nostre afany és portar els teus somnis a la realitat.

Natura i disseny és una empresa dedicada a la realitat virtual, i connectada amb el desig d'arribar la naturalesa, a tots els espais dels nostres entorns. Amb una llarga trajectòria tant en espais públics com privats, terrasses parcs, jardins, el nostre afany és portar els teus somnis a la realitat.

Paisatgisme

L'arquitectura de paisatgisme. Ens permet crear projectes, constructius d'espais naturals, modelats, i dissenyats per i per la situació o l'exigència. Juntament amb la decoració dels ambients, llums, fonts i vegetació, el nostre desig és dotar de llocs únics i personals en cada projecte.

Projectes en 3D

La presentació d'imatges amb 3D, observà la verdadera magnitud del projecte. Es pot visualitzar d'una manera més real, abans de realitzar qualsevol intervenció. Reduint costos i preveient el resultat d'una manera més fiable.

Vídeo 3D

Vídeo 3D o recorregut virtual és la possibilitat de mostrar tot el projecte, sigui urbanisme, grans parcs, jardins, habitatge nou, o qualsevol construcció de manera mediàtica, amb un muntatge de pel·lícula amb banda sonora que li dóna emotivitat i una excel·lent qualitat per a la presentació d'intervencions projectes de qualsevol mena.